Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Zipp SL-70 Aero styre

Artikelnummer:00.6618.203.000
SL-70 Aero är ett carbon-styre som är packat med innovationer för klassens bästa passform, ergonomi och aerodynamiska prestanda. Med sin vingformade topp har SL-70 Aero Zipps senaste styr förfining medan den bygger på den trendbildande arv från VukaSprint. Den vingformade toppen designades med hjälp av Computational Fluid Dynamics (CFD). Skillnaden i den designen är verklig, vilket sparar 6,4 watt över en rundrörsdel. Utöver flygprestanda har SL-70 Aero en 70 mm räckvidd för att möjliggöra rätt passform utan att kompromissa med styrstamslängd och styrning. Den reviderade rampvinkeln på 10 ° mot bromsskyddet eliminerade behovet av upproterade stolpar.
Enhet:st.
Bredder.:
2 699,00 kr
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

LÅNGBYXDAGAR

Vi kör en långbyx-vecka till. Passa på och köpa byxor för höst-bruk. Under tiden 12 oktober till och med den 18 oktober köper du alla långa cykel-byxor till halva priset! Gäller även i vår butik på Drottninggatan 25. (Gäller inte S-Phyre) Välj i menyn under personlig utrustning - herr/damkläder - långbyxor.

Kampanjerbjudande på utvalda hjälmar från POC

Just nu 20% rabatt på utvalda hjälmmodeller från POC. Svenskdesignade hjälmar tillverkade med allra högsta säkerhetstänk. Kanske marknadens bästa cykelhjälm? Erbjudandet gäller hela oktober. Sök i menyn under Hjälmar/Poc

Så här har vi öppet.

Vår adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt. Läs på fliken webshop och köpvillkor hur det funkar.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.