Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Zipp SL Speed Carbon styrstam för Racer +/-6°.

Längder 70, 80, 90, 100, 110 och 120 mm

Artikelnummer:00.6518.042.000
Zipps SL Speed-stam representerar kärnan i carbonkomponenter. Den är styv, säker och lätt med en snygg design som komplimangerar alla cyklar. Det är ett perfekt tillskott till en bergsklättrares favoritfjäderlätta vägcykel, och det är tuff för att hantera grus och cyklocross. Den nya SL Speed Stem är designad med SRAM Exogram ™ -teknik, som finns i SRAM RED-vevar, och väger bara 123 g (100 mm) medan den överstiger våra styvhet-till-vikt-standarder. SL Speed finns i sex storlekar från 70 till 120 mm för att möta alla passagerares behov. Inkluderar styv frontpanel i aluminium och Torx® T25-huvuden av titanhårdvara för exakta momentavläsningar och enkel justering.
Enhet:st.
Längder:
2 499,00 kr
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

LÅNGBYXDAGAR

Vi kör en långbyx-vecka till. Passa på och köpa byxor för höst-bruk. Under tiden 12 oktober till och med den 18 oktober köper du alla långa cykel-byxor till halva priset! Gäller även i vår butik på Drottninggatan 25. (Gäller inte S-Phyre) Välj i menyn under personlig utrustning - herr/damkläder - långbyxor.

Kampanjerbjudande på utvalda hjälmar från POC

Just nu 20% rabatt på utvalda hjälmmodeller från POC. Svenskdesignade hjälmar tillverkade med allra högsta säkerhetstänk. Kanske marknadens bästa cykelhjälm? Erbjudandet gäller hela oktober. Sök i menyn under Hjälmar/Poc

Så här har vi öppet.

Vår adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt. Läs på fliken webshop och köpvillkor hur det funkar.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.