Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Zipp 808 NSW hjulpar i carbon clincher.

Artikelnummer:00.1918.297.000-296.000
Zipp är stolta över att lansera 808 NSW-serien, Zipp 808 NSW Carbon Clincher. Utvecklingsingenjörer i Zipp´s topphemlig lab, känd som The Nest har levererat ett hjulpar med förbättrad bromsprestanda, enastående aerodynamisk effektivitet och oöverträffad sidvind stabilitet. 808 NSW har nya Cognition nav med ökad hållbarhet och exceptionellt låg friktion, samt effektivare Frihjulsnav. 808 NSW konstruerad för effektivare och snabbare cykling. Med 82 mm fälgprofil, 808 NSW är tänkt att vara ett hjulpar är avsedd för triathleter, tids Trialists eller någon cyklist söker ökad hastighet och stabilitet. Med sina avancerade aerodynamik, utvecklas med hjälp av 42 olika CFD (Computational Fluid Dynamics) studier och månader i vindtunneln; 808 NSW oöverträffade sidvind stabilitet sparar watt.
Enhet:st.
Modell:
26 498,00 kr31.568,00 krLagerstatus:Tas från leverantörs lager.
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.