Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Xplova X5 Evo GPS med ANT+

Artikelnummer:21XPLOVAX5E
Xplova introducerar sin nya Xplova X5 Evo. En cykeldator med GPS, inbyggd kamera och förstås all prestationsinformation du kan tänka dig. Det mest anmärkningsvärda är den inbyggda kameran som lätt kan startas för att filma dina mest spännande delar av cykelturerna. Det finns även inställningar som startar kameran automatiskt vid till exempel en viss hastighet eller när din puls når en viss BPM. I övrigt får du en fullsmockad cykeldator som ger dig mängder av statistik och dessutom möjligheter till att utöka via ANT+. Koppla till kraftmätare, pulsband eller kadens utefter behov.
Enhet:st.
3 899,00 kr
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.