Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Xplova X5 Evo GPS med ANT+

Artikelnummer:21XPLOVAX5E
Xplova introducerar sin nya Xplova X5 Evo. En cykeldator med GPS, inbyggd kamera och förstås all prestationsinformation du kan tänka dig. Det mest anmärkningsvärda är den inbyggda kameran som lätt kan startas för att filma dina mest spännande delar av cykelturerna. Det finns även inställningar som startar kameran automatiskt vid till exempel en viss hastighet eller när din puls når en viss BPM. I övrigt får du en fullsmockad cykeldator som ger dig mängder av statistik och dessutom möjligheter till att utöka via ANT+. Koppla till kraftmätare, pulsband eller kadens utefter behov.
Enhet:st.
3 899,00 kr
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

Kläder efter väder.

Säsongen är igång och Vätternrundan närmar sig med stormsteg. Komplettera i god tid med tillbehör och kläder som du behöver. Du hittar vårens nyheter såväl som utgående prisvärda plagg under fliken Cykelkläder. Glöm inte underkläder. Välkommen med din order!

Roberto Vacchi

Ny kollektion från Craft i samarbete med Roberto Vacchi. Sköna gula cykelkläder i Crafts fantastiska passform. Passa på nu, de finns bara i begränsad upplaga.
299,00 kr

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.