Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Uswe Airborne 9 vätske ryggsäck

Med 2,5 liters blåsa

Artikelnummer:201672
Uswe Airborne 9 om du är en hårdladdande cyklist som vill åka lätt men fortfarande behöver tillräckligt med utrymme för extra redskap, så är Airborne 9 en tuff liten dagsäck med 9L last inklusive ett premium Shape-Shift 2,5 liters hydratiseringssystem för att du skall hålla uppe vätskebalansen där ute. Multi-size justerbara axelremmar minskar trycket, ger en anpassad passform och ger full kroppsrörelse och andningskapacitet i kombination med NDM 4-punkts sele. Förhöjer luftflödet med högventilerad bakpanel med slitstarka skumremsor för optimal passform. AIRBORNE 9 stöder dig med en praktisk arrangörsficka, till exempel verktyg, mat, första hjälpen kit och den vattenresistent (inte vattentäta) smartfickan ger extra skydd mot dåliga väderförhållanden. Utanför förpackningen hittar du en fastsättningssystem för en hjälm och ett superpraktiskt snabbfack för en regnjack eller ett extra slang.
Enhet:st.
1 149,00 kr1.459,00 kr
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.