Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

S-Works Venge Disc Di2 2019 års

Artikelnummer:97819-0049
Vi är inte nöjda med näst snabbaste. Helvete, varför tror du att vi har vår egen vindtunnel och mottot, "Aero is Everything?" Vi lever och andas aero, för vi vet att aerodynamisk optimering är det bästa vi kan göra för att göra dig snabbare. Och den här filosofin har aldrig varit mer san än med den nya Venge. Att vara åtta sekunder snabbare än ViAS, det är inte bara den mest aerodynamiska cykeln på vägen, men det förlorar också 460 gram. Detta är den nya formen av hastighet. Jämfört med den snabbaste aero racer-cykeln hittills (Venge ViAS), så är den nya Venge åtta sekunder snabbare vid 40 km med nollgrader. Den är också snabbare ute på vägen under alla vindförhållanden - inte bara i tunneln. * Alla cyklar testades med samma passform, och med följande komponenter-Roval CLX 64-hjul, Turbo Cotton 26mm-däck, Shimanos nyaste Di2-grupp, två vattenflaskor, en S-Works Power-sadel och deras respektive speciella cockpits .
Enhet:st.
Storlekar.:
114 998,00 krLagerstatus:Kontakta oss för rätt storlek & modell.
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

Kläder efter väder.

Säsongen är igång och Vätternrundan närmar sig med stormsteg. Komplettera i god tid med tillbehör och kläder som du behöver. Du hittar vårens nyheter såväl som utgående prisvärda plagg under fliken Cykelkläder. Glöm inte underkläder. Välkommen med din order!

Roberto Vacchi

Ny kollektion från Craft i samarbete med Roberto Vacchi. Sköna gula cykelkläder i Crafts fantastiska passform. Passa på nu, de finns bara i begränsad upplaga.
299,00 kr

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.