Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

S-Works Venge Disc 2019 års

SRAM RED eTAP AXS

Artikelnummer:97819-0358
Vi är inte nöjda med näst snabbaste. Helvete, varför tror du att vi har vår egen Win Tunnel och mottot, "Aero is Everything?" Vi lever och andas aero, för vi vet att aerodynamisk optimering är det bästa vi kan göra för att göra dig snabbare. Och den här filosofin har aldrig varit trure än med den nya Venge. Att vara åtta sekunder snabbare än ViAS, det är inte bara den mest aerodynamiska cykeln på vägen, men den har också förlorat 460 gram. Och nu med SRAM RED eTAP, tittar du definitivt på den nya hastighetsformen.
Enhet:st.
Storlekar,:
119 998,00 krLagerstatus:Kontakta oss om tillgång
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.