Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

S-works Tarmac Discramset 2020 års

Artikelnummer:70620-0944
Den tidigare Tarmac har en exceptionell palmarès-en vinst i varje Grand Tour, plus två VM-så du kanske frågar dig själv "varför en ny Tarmac?" Jo, vi har aldrig varit vana att vila på hanen, vi söker ständigt efter även de minsta förbättringarna. Med andra ord innovera eller man dör. Och av denna exakta anledning bryter den nya S-Works Tarmac alla traditioner med racecykeldesign för att skapa den snabbaste cykeln för alla förhållanden. kompositoptimeringsoptimeringsprogramvara för att revolutionera konstruktionen och uppläggningen av vårt nya FACT 12r-kol. Det är det mest avancerade materialet och schemat som vi någonsin har gjort och det gjorde att vi kan kasta nästan 200 gram. Det är rätt, en 20% minskning i ramvikt - det perfekta receptet på din nästa backklättring PR.
Enhet:st.
Storlekar.:
45 999,00 krLagerstatus:Tas från leverantörs lager.
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.