Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

S-Works Ruby eTap disc

Test-cykel till mycket bra pris

Artikelnummer:91617-0156
S-Works Ruby Sram eTap Disc hade de ingen aning om hur rätt den var. Rammen är en av de lättaste som vi någonsin har gjort, och den är konstruerad i vår topp FACT 11r-kolfiber. Dess styvhetsnivåer ligger också utanför diagrammen, och jämfört med SL4-iterationen från förra året upplever du en helt ny, snabbare och effektivare geometri. Men med samma passform, känsla och position som vi alla älska från SL4: s dam Endurance Geometry. Med Future Shock, och i huvudsak är det en kolv i huvudröret med 20 mm slag. Vi utvecklade denna teknik i samarbete med McLaren Applied Technologies, och resultatet av detta är en rad drastiska prestandaförbättringar, nämligen i avdelningen för vertikal överensstämmelse. Utan att ge en fysikföreläsning fann vi att fokusering på vertikal överensstämmelse, istället för gaffelplattform, innebar att vi kunde förbättra smidighet, hastighet och komfort. Hydrauliska skivbromsar, våra nya CLX 32 skivhjul och en massa dam specifika komfortfunktioner.
Enhet:st.
Storlek.:
44 999,00 kr99.999,00 krLagerstatus:1 st
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.