Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

S-Works Romin Evo sadel i 2 bredder.

Artikelnummer:27116-7043
S-Works Romin Evo är låg och aero utan avkall på komfort. carbon-räls, ultralätta S-Works Romin EVO är en högpresterande racer sadel som är formad för att sätta dig i en position för optimal kraft överföring och komfort. Body Geometry öppning är utformad för att maximera blodflödet, medan sadeln kan du behålla komfort, vara lätt, även i en konkurrenskraftig, mer aerodynamisk position. FACT ™ kolfiberskal, medelhög nivå densitet två stoppning, överdimensionerade carbon räls, så har du en sadel som är redo för allt.
Enhet:st.
Bredder.:
2 799,00 krLagerstatus:2017 års Slutsålda
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

Accessoarer!

Glöm inte accessoarerna. Strumpor, benvärmare, armvärmare, mössa, handskar mm. Små men viktiga saker som kan göra skillnad på cykelturen! Nyheter finns under Cykelkläder; Accessoarer eller kolla vår utförsäljning på Cykelkläder; Supererbjudanden!

Super erbjudande på Knog Pop duo pack

Stadscyklisten eller pendlare, Knog POP-belysningen har din rygg fri och du har koll fram. Med en imponerande uppsättning funktioner för ett lågkostnadsljus, inklusive sidobelysning, vattentättade, fokuserad stråle. Och du har 6 olika färger på seten. Endast 99 kr per set.
99,00 kr

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.