Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

S-Works Evade med ANGI och mips

Artikelnummer:60719-1032
S-Works Evade med ANGI och Mips, hjälmar skall vara lätta, bra ventilation och aerodynamik. Vi skulle hellre vända på det och skapa produkter som ingen någonsin drömt om. Så här har du nya S-Works Evade hjälmen som ett bevisa på detta. Det är den snabbaste väg hjälmen där ute. Med nya ANGi Crash Sensor ger dig och dina nära och kära sinnesfrid som aldrig tidigare. När det kombineras med vår iOS- eller Android-app upptäcker sensorn en krasch och skickar ett textmeddelande till specifika kontakter i telefonen. Den synkroniserar också med vår app och STRAVA® för att tillhandahålla GPS-baserad aktivitetsspårning. Vi har jobbat med MIPS-forskare för att introducera MIPS SL-en ny, ultralätt och extremt bekväm version av MIPS som endast är tillgänglig på specialized hjälmar. MIPS SL har integrerad MIPS-teknik. MIPS SLs minimalistiska "watchband" -fästsystem ger 10-15 millimeter rotation i alla riktningar och erbjuder samma hjärnskyddsmässiga fördelar som andra versioner av MIPS, samtidigt som
Enhet:st.
Storlekar.:
2 999,00 kr
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.