Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

S-Works Aerofly II Carbon bockstyre.

Artikelnummer:21019-0138
Förbättringar på den ursprungliga S-Works Aerofly har S-Works Aerofly II lagts otaliga Win Tunnel timmar och gjort förbättringar som inte bara är snabba (du sparar ca 20 + sekunder över 40k), men det har också funktioner som gör det bekvämare. Början med toppar hittar du en texturerad yta som säkerställer att dina händer håller sig på plats när det är våt, plus det finns ett steg som markerar vart styrlindan slutar för både komfort och rent utseende. Därefter tog vi in feedback från våra World Tour-lag och drev framskärningen framåt, vilket garanterar mer underarm och knä utrymme. Och äntligen blev det ett nytt Aerofly II. Faktum är att det bara väger 235 gram i storlek 42 cm, det är det lättaste i sin kategori. Tänk på det aero utan kompromiss.
Enhet:st.
Bredder.:
2 999,00 krLagerstatus:3 st
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

LÅNGBYXDAGAR

Vi kör en långbyx-vecka till. Passa på och köpa byxor för höst-bruk. Under tiden 12 oktober till och med den 18 oktober köper du alla långa cykel-byxor till halva priset! Gäller även i vår butik på Drottninggatan 25. (Gäller inte S-Phyre) Välj i menyn under personlig utrustning - herr/damkläder - långbyxor.

Kampanjerbjudande på utvalda hjälmar från POC

Just nu 20% rabatt på utvalda hjälmmodeller från POC. Svenskdesignade hjälmar tillverkade med allra högsta säkerhetstänk. Kanske marknadens bästa cykelhjälm? Erbjudandet gäller hela oktober. Sök i menyn under Hjälmar/Poc

Så här har vi öppet.

Vår adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt. Läs på fliken webshop och köpvillkor hur det funkar.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.