Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Sram Guide Ultimate skivbroms 2018 års

Levereras utan broms skivor

Artikelnummer:00.5018.030.000
Sram Guide Ultimate med sin helt nya 4-kolvs S4-ok, SwingLink ™ och carnbon handtag, 360-grams Guide Ultimate står ensam som den nya ledaren i sin klass. Den har konstruerats för att vara lätt och kraftfullt, med överlägsen värmebehandlingskapacitet, vilket ger dig bättre, mer konsekvent och mer tillförlitlig bromsning. Den nya ok-designen innehåller också ett omformat tätnings- och aluminium kolvgränssnitt för enkel installation och förbättrad konsistens, medan Bleeding Edge ™ -tekniken gör blödning Guide Ultimate en snabb och enkel uppgift.
Enhet:st.
Modell:
2 599,00 kr3.239,00 kr
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.