Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Specialized Turbo Vado 4.0 NB 2019 års

Svart

Artikelnummer:95017-5402
Specialized Vado's motor är helt integrerad i ramen och har en 250-watt uteffekt. Det är också specialanpassade för stadscykling och den reagerar direkt på den kraft du läger på tramporna. Så ju hårdare du trampar, desto mer kraft levererar motorn. Med en intern remdriftsmotor-design, helt utan vibrationer och ljud, och en 2,2-tums digital LCD-skärm gör det möjligt att övervaka all din kördata i realtid. Den ansluter också Mission Control App via Bluetooth®, så att du har full kontroll. Batteriet är helt integrerat i ramen och kan enkelt tas bort för laddning.
Enhet:st.
Storlek: :
31 999,00 kr39.999,00 krLagerstatus:1 st
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.