Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Specialized Torch 3.0 dam Racer skor i vit.

Artikelnummer:61018-2736
Målet med Torch 3.0 racer-sko Design-processen var att skapa en högpresterande komfortabel topp-sko. Utmaningen var också till ett bra pris. För att uppnå detta utnyttjade vi tre strategiskt placerade material på överdelarna som är svetsade ihop - TPU och mesh i framsidan och syntetiskt läder på baksidan. Detta ger en bekvämare och stödjande framsida av skon. En styv bak- och häl-kopp, lås ned din häl och låt alla dina watt gå i pedalerna så effektivt som möjligt. Denna överdel kombineras med FACT-kolfiber för att säkerställa en effektiv överföring av energi. Slutligen toppade vi Torch 3.0 med två Boa® S2-SV Snap-rattar för zonlåsning, och en exakt passform som leder till dagens komfort.
Enhet:st.
Storlekar.:
1 199,00 kr2.299,00 krLagerstatus:1 st
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.