Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Specialized Tahoe dam

Artikelnummer:61217-3336
Specialized Tahoe MTB/Fritids-sko har utformats för att vara robusta, pålitliga speciellt om dina cykling består av del vandring. Den är lite bättre att gå i än en vanlig MTB sko, och har SlipNot ™ gummi i yttersulan för extra grepp över rötter och våt terräng. Och för att hålla skorna styva nog för cykling och tillräckligt flexibel för promenader, de har också vår Lollipop ™ inre plattan som sitter i en bädd av bekväm EVA stoppning. Passformen är avslappnad för dagligt bruk, och Body geometri sulan ger ergonomiskt utformade komfort och effektivitet.
Enhet:st.
Storlekar.:
998,00 kr
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.