Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Specialized Roubaix Pro 2020 års

Artikelnummer:94420-1044
Med sex segrar i Paris-Roubaix har Roubaix visat att Smoothare är Snabbare. Hittills har dock smidig visserligen kommit med några kompromisser. Men inte längre. Den helt nya Roubaix Pro levererar nu överensstämmelse utan kompromiss genom att introducera en radikal ny Future Shock 2.0 som ger dig mer kontroll och dämpningsalternativ, en ny Pavé-stolpe som skapar vår mest balanserade Roubaix hittills, aerodynamik som är lika med Tarmac och en Rider -First Engineered ™ -ramen som har en viss allvarlig vikt. Är den fortfarande bekväm? Visst, men kallar inte det en komfortcykel, för resultatet låg bakom alla tekniska beslut som vi gjorde. Det här är den nya Roubaix.
Enhet:st.
Storlekar:
76 999,00 krLagerstatus:Förväntas att komma hem: 2019-06-03
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.