Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Specialized Roubaix Pro 2020 års

Artikelnummer:94420-1044
Med sex segrar i Paris-Roubaix har Roubaix visat att Smoothare är Snabbare. Hittills har dock smidig visserligen kommit med några kompromisser. Men inte längre. Den helt nya Roubaix Pro levererar nu överensstämmelse utan kompromiss genom att introducera en radikal ny Future Shock 2.0 som ger dig mer kontroll och dämpningsalternativ, en ny Pavé-stolpe som skapar vår mest balanserade Roubaix hittills, aerodynamik som är lika med Tarmac och en Rider -First Engineered ™ -ramen som har en viss allvarlig vikt. Är den fortfarande bekväm? Visst, men kallar inte det en komfortcykel, för resultatet låg bakom alla tekniska beslut som vi gjorde. Det här är den nya Roubaix.
Enhet:st.
Storlekar:
76 999,00 krLagerstatus:Kontakta oss om tillgång
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

Helgöppet.

Onsdag 20/5 har vi öppet som vanligt 10-18. Torsdag 21/5, Kristihimmelfärdsdag, har vi stängt. Fredag 22/5 öppet 10-18 och lördag 23/5 öppet 10-14.
Lördag 6/6, Nationaldagen, har vi stängt. VÄLKOMNA!

Fördröjda leveranstider!

Vi vill göra alla kunder uppmärksamma på att våra leveranstider för närvarande kan bli fördröjda på grund av Covid-19. Vill ni säkert veta leveranstid innan ni beställer är ni välkomna att maila webshop@erlan.se för status.

Så här har vi öppet.

Vår adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt. Läs på köpvillkor hur det funkar.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.