Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Specialized Romin Cork sadel plus styrband i läder.

En numrerad utgåva 127/200

Artikelnummer:27115-2373
Inom cykel lexikon för "corked" maxim - och andra referenser till Champagne - går tillbaka till tidigt 1900-tal, då 6 dagars tävlingarna var en bedrift (så långt vi är berörda, så är det fortfarande så) och champagne skulle flöda fritt till segrarna. Så blev korken synonymt med att ha kraft eller energi för vinst. Om du var "uncorked", så var du i underläge "känna sig rökt". Din dag var över. Så nästa gång du ser en äldre cyklist eller ny hipster med en kork som dinglar från sadeln, vet du varför. May you always stay corked..
Enhet:st.
3 499,00 krLagerstatus:1 st
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

Accessoarer!

Glöm inte accessoarerna. Strumpor, benvärmare, armvärmare, mössa, handskar mm. Små men viktiga saker som kan göra skillnad på cykelturen! Nyheter finns under Cykelkläder; Accessoarer eller kolla vår utförsäljning på Cykelkläder; Supererbjudanden!

Super erbjudande på Knog Pop duo pack

Stadscyklisten eller pendlare, Knog POP-belysningen har din rygg fri och du har koll fram. Med en imponerande uppsättning funktioner för ett lågkostnadsljus, inklusive sidobelysning, vattentättade, fokuserad stråle. Och du har 6 olika färger på seten. Endast 99 kr per set.
99,00 kr

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.