Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Specialized RBX PRO Bib shorts

Skön kompression och med solskydd.

Artikelnummer:64218-660
När du vill välja den perfekta cykelbyxan och komfort betyder allt då ska du välja Specialized RBX PRO Bib shorts. VaporRize™ lättvikts-trikå med extra LYCRA® ger en byxa i högsta kvalitet med 4-vägs stretch för optimal kompression och stabilitet. S.Café® Coffee Carbon mesh bak på ryggen där du svettas som mest för att hålla dig torr sval och komfortabel under långa cykelturer. Tillsammans med fantastisk passform och vår nya Men’s 3D road chamois (vaddering) så har du det bästa du kan önska i en cykelbyxa. Som om inte det var nog så finns det även tre Swat-fickor baktill där du kan förvara telefon, nycklar mm.
Enhet:st.
Storlek:
1 499,00 krLagerstatus:1 st
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.