Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Specialized Epic Pro carbon 2019 års

Artikelnummer:90319-1102
När bara det bästa duger, finns det inget snabbare än vår S-Works Epic. Men under den så kommer denna racing-färdiga pärla som lämnar pengar kvar på kontot som du lägga på racing varje helg hela säsongen, Epic Pro. Racen har utvecklats under de senaste åren till mer tekniska, brantare och mer utmanande. XC-cyklister kan direkt dra nytta av som huvudvinkeln, räckvidd, stack, kedjelängd, gaffelförskjutning, etc., och omvärderat allt. Ökad räckvidd gjorde cykel stabilare i hastighet och i allmänhet bekvämare att cykla. Dropper ? Ja, de passar, och inte bara ett kort-XC-alternativ, men fulllängd dropper som passar i 30.9 mm sadelröret. Brain 2.0 den ursprungliga Brain förändrade hur cykelvärlden såg på suspensionen, både i ineffektivitet och fördelar. Och åh, var det bra. Det vann race och satte en flagga i marken för oss som en sann ledare inom innovation och upphängningsutveckling, men vi visste att vi kunde göra det bättre.
Enhet:st.
Storlekar.:
72 998,00 krLagerstatus:Kontakta oss för rätt storlek & modell.
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.