Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Specialized Epic Pro carbon 2019 års

Artikelnummer:90319-1102
När bara det bästa duger, finns det inget snabbare än vår S-Works Epic. Men under den så kommer denna racing-färdiga pärla som lämnar pengar kvar på kontot som du lägga på racing varje helg hela säsongen, Epic Pro. Racen har utvecklats under de senaste åren till mer tekniska, brantare och mer utmanande. XC-cyklister kan direkt dra nytta av som huvudvinkeln, räckvidd, stack, kedjelängd, gaffelförskjutning, etc., och omvärderat allt. Ökad räckvidd gjorde cykel stabilare i hastighet och i allmänhet bekvämare att cykla. Dropper ? Ja, de passar, och inte bara ett kort-XC-alternativ, men fulllängd dropper som passar i 30.9 mm sadelröret. Brain 2.0 den ursprungliga Brain förändrade hur cykelvärlden såg på suspensionen, både i ineffektivitet och fördelar. Och åh, var det bra. Det vann race och satte en flagga i marken för oss som en sann ledare inom innovation och upphängningsutveckling, men vi visste att vi kunde göra det bättre.
Enhet:st.
Storlekar.:
72 998,00 krLagerstatus:Kontakta oss för rätt storlek & modell.
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

Kläder efter väder.

Säsongen är igång och Vätternrundan närmar sig med stormsteg. Komplettera i god tid med tillbehör och kläder som du behöver. Du hittar vårens nyheter såväl som utgående prisvärda plagg under fliken Cykelkläder. Glöm inte underkläder. Välkommen med din order!

Roberto Vacchi

Ny kollektion från Craft i samarbete med Roberto Vacchi. Sköna gula cykelkläder i Crafts fantastiska passform. Passa på nu, de finns bara i begränsad upplaga.
299,00 kr

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.