Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Specialized Element 1.0 dam jacka i turkos/blå.

Jackan du inte kan vara utan!

Artikelnummer:64418-901
Vissa tider av året så behövs det lite mer kläder och här har du en solid minimalistisk jacka, Specialized Element 1.0 damjacka som blir den perfekta jackan för din åktur. Jackan är gjord i Element ™ Soft Shell-material, som både är vindtätt och vattenavvisande, såväl isolerande. Vindskyddet finns i hela jackan för att ge täckning och skydd där det behövs som mest. Tyget är också extremt lätt och smidigt, så du får en perfekt rörlighet under hela cykelturen.
Enhet:st.
Storlek:
1 299,00 kr
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.