Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Specialized Deflect H2O comp regnbyxa.

Artikelnummer:64214-001
När vått väder inte bara är en sannolikhet utan ett löfte, är Deflect ™ H2O Comp-byxor ett hjälpmedel för att hålla sig torr, skyddad och bekväm. De är gjorda av ett 2,5-lager Deflect ™ -material som är vind- och vattenbeständigt. Kritiska sömmar har tejpats, vilket förhindrar risken för läckage vid känsliga punkter. Längs benet finns en 15-tums dragkedja och byxan har även tryckta reflexer. Passformen på H2O Comp-byxorna är en ledad konstruktion för att följa cykelrörelserna, medan benen har lämnats bara tillräckligt rymliga för att inte ta upp en massa vind. Du får plats med dina bibshorts eller vardagskläder under.
Enhet:st.
Storlek:
1 399,00 krLagerstatus:1 st
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.