Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Specialized Deflect ™ H2o Mtn Jacket

Vind- och vattentät jacka.

Artikelnummer:64418-610
När det regnar småspik kommer Deflect ™ H2O Mountain Jacket få dig att ändå vilja ut. Materialet i jackan är trelagers Deflect ™ -tyg. Detta vävda tyg har bästa väderskydd, med lika delar andningsförmåga och vindmotstånd. Utöver vattentäthet inkluderar jackan skyddande handledsförseglingar och vattentäta, överdragna dragkedjor. För att skydda huvudet har jackan också en trepanelhuv som lätt passar under hjälmen. För säker förvaring av alla dina medhavda saker finns en blixtlåsförsedd bröstficka.
Enhet:st.
Storlek:
1 999,00 krLagerstatus:1 st
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.