Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

SiS GO Koffein shot tropical

Artikelnummer:SIS200202
Tropiskt smaksatt koffeinhaltigt shot med 150 mg koffein för att ge en mental och fysisk boost och tillsatt vitamin B för att stödja en minskning av trötthet. SiS koffein Shot utvecklad genom att arbeta nära idrottsutövare på toppnivå och uppfylla behoven hos cyklister, löpare, triathletter och spelare i lagsporter, som fotboll. Koffein Shots omfattande formulering är formulerad av SiSs forskare och använder endast de bästa ingredienserna. Det är extremt bekvämt format som gör det enkelt att ta innan du går till gymmet, på racer eller under halv tid. SiS avancerade koffeinskott ger precis rätt mängd koffein - tillräckligt för att förbättra uthållighet och vakenhet, men utan att ge dig den obehagliga, jitterig känslan som vissa produkter gör. 150 mg koffein är tillräcklig för att förbättra specifika aspekter av mental och fysisk prestanda, medan Citrulline Malate i allt högre grad efterfrågas av idrottare på toppnivå.
Enhet:st.
Antal.:
25,00 kr30,00 kr
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.