Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

SIS GO Energy Bar Banan Fudge

Artikelnummer:SIS123051B
GO Energy Bars är ett näringsrikt, lätt att ta upp och högt kolhydratbaserat mellanmål av frukt och hälsosamma ingredienser. GO Energy Bar ger ett praktiskt och näringsrikt tillvägagångssätt för att ge kolhydrater under träning. Bevisat av tusentals idrottare i världens tuffaste utmaningar, uppfyller de sina krävande energibehov. GO Energy Mini Bars bananfudge har hög i kolhydrat (26 gram), måttlig i protein (4,5 gram) och lågt i fett (2 gram). Att ta på dina kolhydrats reserv under träning är en av de viktigaste orsakerna till trötthet. Att ge ytterligare kolhydrater under träning är känt för att förbättra prestanda, tider och fördröja utmattningen.
Enhet:st.
Antal.:
15,00 kr20,00 kr
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.