Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Shimano SLX M7100 Växelreglage Höger 12-vxl

Med Ispec EV fäste

Artikelnummer:ISLM7100IRAP
SLX SL-M7100 Rapidfire Plus 12-växlat reglage, för snabb, skarp och exakt växling. Med mätbart lägre motstånd jämfört med föregångarmodell och en bekvämt kort växling. Den ergonomiskt optimerade I-SPEC EV-konstruktionen låter dig fästa växelspakarna direkt på en kompatibel bromsspak för en ren cockpit. Jämfört med tidigare I-SPEC-standarder erbjuder den variabla EV-versionen ett större justeringsintervall. Tack vare sidjustering och rotationsjusteringsalternativ kan du välja den inställning som bäst passar. Med insperation från XTR- och Deore XT-grupperna. För att växla upp, tryck på spaken med tummen tills den klickar på plats. Spaken släpps genom att trycka spaken igen med tummen eller genom att dra den med pekfingret.
Enhet:st.
379,00 kr439,00 kr
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

Helgöppet.

Onsdag 20/5 har vi öppet som vanligt 10-18. Torsdag 21/5, Kristihimmelfärdsdag, har vi stängt. Fredag 22/5 öppet 10-18 och lördag 23/5 öppet 10-14.
Lördag 6/6, Nationaldagen, har vi stängt. VÄLKOMNA!

Fördröjda leveranstider!

Vi vill göra alla kunder uppmärksamma på att våra leveranstider för närvarande kan bli fördröjda på grund av Covid-19. Vill ni säkert veta leveranstid innan ni beställer är ni välkomna att maila webshop@erlan.se för status.

Så här har vi öppet.

Vår adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt. Läs på köpvillkor hur det funkar.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.