Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Shimano SH-RP501 svart herr landsvägsko.

Artikelnummer:ESHRP5PC360SL00
Shimano SH-RP501 herr landsvägssko är byggd för uthållighet evenemang, Shimano SH-RP501 ger blivande fritids cyklister pro-nivå funktioner och hastighet av high-end cykelsko, plus rätt mängd komfort för långdistans turer. Säker och smidig i ett stycke ger övre håll kraft och tillräcklig styvhet för maximal effektivitet trampa. Glasfiberarmerad nylon sula med en carbon platta optimerar kraftöverföringen och är kompatibel med SPD och SPD-L fästen. Luftintag / utsläpp systemet erbjuder kontinuerlig ventilation, Shimanos Dynalast främjar en jämnare, mer energieffektiv drag och anpassningsbara förslutnings systemet anpassar sig till olika vrist höjder och former för ökad stabilitet, komfort hela dagen och en tryck passning.
Enhet:par
Storlekar.:
1 099,00 kr1.599,00 kr
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.