Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Shimano Deore XT M8000 Grupp 1x11-växlad

32 eller 34 tandat 175 mm vevarmar

Artikelnummer:GRM8001E416
Shimano Deore XT M8000 svart är en 1 x 11-delad skivbroms komponentgrupp med vevparti/vevlager. Ingår gör: kassett (11-46T), kedja, bakväxel (SGS), färdigluftade skivbromsar (postmount) med resinbelägg, växelreglage (I-spec), vajrar och höljen. Detta är en fast sammansatt komponentgrupp som blir lite billigare än som man kan plocka ihop själv. Obs! Det som inte ingår är bromsskivor och adapter till bromsok.
Enhet:st.
Tandning:
5 798,00 kr8.999,00 krLagerstatus:Tas från leverantörs lager.
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.