Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Shimano CM-1000 sportkamera

Artikelnummer:ECM1000B
Shimano CM-1000 har en bakgrundsbelyst sensor med en upplösning på 16 megapixlar, kan filma i full hd med 30 fps, och i 720p med 120 fps. Den kan även ta stillbilder på 6 megapixlar. kameran är också kompatibel med ANT och ANT+ . Du kan alltså inte bara visa dina filmer, du kan se vad du hade i puls, hur många watt du belastade med, din kadens och hur snabbt det gick. Kameran väger 86 gram och är vattentät ner till tio meter även utan något specifikt skal.
Enhet:st.
1 595,00 kr3.295,00 krLagerstatus:2 st
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.