Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Scope R4C hjulpar 45 mm

Artikelnummer:78SC2017005
Scope R4 är hjulet för alla ändamål. Höjden och vikten i kombination gör det till ett bra hjulpar för all typ av cykling, bra aero-dynamiskt och bra uppför. Omfattande teknik och användningen av avancerade material säkerställer att R4 inte bara är lätt men också hållbar. Den breda mellan profilfälgen på R4 är hjulet som gör dom mesta jobben bra. Hjulen är utvecklade och handbyggda i Nederländerna och ekrar från Sapim av högsta kvalitet. Scope har också utvecklat en egen typ av bromsyta som gör att kraftiga inbromsningar i branta, långa och blöta utförslöpor inte är några problem. Ett prisvärt hjulpar med i mellan viktklass.
Enhet:par
13 995,00 krLagerstatus:Kontakta oss om tillgång
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.