Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Scope O2 Sram XD carbon hjulpar

Artikelnummer:78SC2017227
Scope O2-fälgen har lagt fokus på tävling, man ville utveckla ett riktig racehjulsuppsättning som skulle erbjuda bättre balans av vikt, sidostvhet, komfort och hållbarhet än rivalernas hjul finns tillgängliga för premium cyklocross eller XC MTB racing. Scope jobbade i hopp med Schwalbe för att utveckla sin nya 31 mm yttre, 25 mm inre fälgprofil slanglös fälg och en 3 mm offset. På bara 23 mm djup har den nya Scope O2-fälgen förbättrad känsla (därmed mer komfort) än vanligt djupare XC & XCM-racing fälgar. Fälgarna har fått en AAA-certifiering från Schwalbe, som betygsätter dem som det bästa tätning mellan fälg och slanglösa däck. Genom att använda sin unika teknik har Scope kunnat minska den totala väggtjockleken hos sina fälgar och uppnått en viktminskning på 10%. Detta resulterade i en totalvikt på 1380 gram, vilket med tanke på fälgbredden, det sladdlösa färdiga systemet och den totala hållbarheten hos detta hjulsätt är unik på marknaden.
Enhet:st.
13 998,00 kr
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.