Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Pro Vibe Aero aluminium compact oversize 31,8 mm Racerstyre.

Bredder 38 - 40 - 42 cm C/C.

Artikelnummer:PRHA0465
PRO Vibe Aero aluminium-styret har aerodynamiska fördelar i en prisvärd 6066-aluminiumkonstruktion. PRO Vibe Aero aluminium-styret är utformat för att ge dig en bättre sportcykelupplevelse och baseras på Vibe Aero-carbonstyre. De utvecklades för att ge aerodynamiska vinster utan carbonpriset. Rena aerodynamiska toppdelar kompletteras ytterligare av halvintern kabeldragning och Di2-integration. Finns i tre storlekar, 38-, 40- och 42-centimeter, Vibe Aero aluminium-styret har också en 6-graders flare.            
Enhet:st.
Bredder.:
849,00 kr
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

LÅNGBYXDAGAR

Vi kör en långbyx-vecka till. Passa på och köpa byxor för höst-bruk. Under tiden 12 oktober till och med den 18 oktober köper du alla långa cykel-byxor till halva priset! Gäller även i vår butik på Drottninggatan 25. (Gäller inte S-Phyre) Välj i menyn under personlig utrustning - herr/damkläder - långbyxor.

Kampanjerbjudande på utvalda hjälmar från POC

Just nu 20% rabatt på utvalda hjälmmodeller från POC. Svenskdesignade hjälmar tillverkade med allra högsta säkerhetstänk. Kanske marknadens bästa cykelhjälm? Erbjudandet gäller hela oktober. Sök i menyn under Hjälmar/Poc

Så här har vi öppet.

Vår adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt. Läs på fliken webshop och köpvillkor hur det funkar.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.