Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Pro Discover aluminium 20 oversize 31,8 mm gravelstyre.

Bredder 40 - 42 - 44 cm C/C.

Artikelnummer:PRHA0453
PRO Discover aluminum styre är utformad för att ge dig en bättre sportcykelupplevelse och ger en bred och robust bas för att styra din gruscykel. De är konstruerade av 6066-aluminium och har en kompakt form på sina droppar och ergonomiskt designade toppdelar. De är utvecklade för grusracing och lätta bikepacking-äventyr. De finns i 40-, 42- och 44-centimeterbredder, varav den smalaste tippar skalan med 270 gram. De har också halvintern kabeldragning och utformades för att komplettera Shimanos GRX-gruskomponenter.      
Enhet:st.
Storlekar.:
529,00 kr
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

LÅNGBYXDAGAR

Vi kör en långbyx-vecka till. Passa på och köpa byxor för höst-bruk. Under tiden 12 oktober till och med den 18 oktober köper du alla långa cykel-byxor till halva priset! Gäller även i vår butik på Drottninggatan 25. (Gäller inte S-Phyre) Välj i menyn under personlig utrustning - herr/damkläder - långbyxor.

Kampanjerbjudande på utvalda hjälmar från POC

Just nu 20% rabatt på utvalda hjälmmodeller från POC. Svenskdesignade hjälmar tillverkade med allra högsta säkerhetstänk. Kanske marknadens bästa cykelhjälm? Erbjudandet gäller hela oktober. Sök i menyn under Hjälmar/Poc

Så här har vi öppet.

Vår adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt. Läs på fliken webshop och köpvillkor hur det funkar.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.