Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Pearl Izumi Pro Escape Thermal Bibshorts i svart

Herrcykelbyxa för vintercykling!

Artikelnummer:11111726BK
Pearl Izumi Pro Escape Thermal bibshort är en vinter-cykelbyxa med flossad insida och PI-Dry vattenavstötande yta på utsidan. Passar för cykling i temperatur mellan +5 - +20 grader. Den ergonomiska 6-panels-byxan ger en bra passform, komfort och bra hållbarhet, samtidigt som materialet i byxan transporterar fukt bort från kroppen och ger riktigt bra kompression för musklerna. Byxorna har silikongripper och råa benavslut. Byxorna har Pro Escape 1:1 vaddering ®, sköna hängslen och reflekterande detaljer. Komplettera med Benvärmare Elite Thermal art 14371706021 så kan vårens cykel-turer starta redan nu!
Enhet:st.
Storlek:
1 799,00 kr
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.