Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Förbered dig för vintern!

Pearl Izumi Elite Escape Amfib herr-bibtights.

Utan vaddering!

Artikelnummer:11111711062
Sätt på dig Pearl Izumis varmaste bib tight i vinter-väder och du kan hålla dig till din träningssplan oavsett hur kallt det blir. Tillverkad av vind och vattenavvisande AmFIB® softshell tyg i viktiga exponeringsområden, plus ett termiskt fleecetyg för bra isolering. Elite Escape AmFIB skyddar dig från kylan med noll kompromisser och har nya laserskurna hängslen som minimerar risken för skav samt ökar din rörelsefrihet. Byxan är utan vaddering så här kompletterar du med en kort cykelbyxa under, tex Pearl Izumi Elite Pursuit Attack bib art nr 11111606021 för en fulländad cykelupplevelse.
Enhet:st.
Storlek:
1 439,00 kr1.799,00 kr
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.