Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Muc-Off Bio Bike cleaner 5 liter.

Artikelnummer:907-S
Muc-Off Bike cleaner är det mest effektiva rengöringsmedlet, och det behöver inte ens någon av dessa otäcka, farliga syror eller kemikalier. I själva verket är vår perfekt rosa renare biologiskt nedbrytbar, fri från syror, CFC och lösningsmedel, och det är alkaliska baserade så att du kan rensa undan med en skuldfri samvete. Det är säkert på alla ytor, och så även på skivbromsrotor och pad vänlig. Muc-Off Nano Tech Bike Cleaner är idealisk för landsvägscyklar, mountainbikes, fasta redskap cyklar och pendling cyklar.
Enhet:st.
299,00 kr409,00 kr
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.