Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Mio Cyclo 305 HC cykel GPS-navigator.

WEU ANT+ Puls och kadens/hastighets sensor

Artikelnummer:MIO542002752252
Den bästa upplevelsen i cykelnavigering, Mio Cyclo ™ 305 HC: enkel att använda, robust cykel navigator för alla som gillar cykling och gillar att hålla koll på sina prestationer. Mio Cyclo ™ 305 HC kan du enkelt navigera från punkt A till B eller att följa dina egna föredragna rutter. Turn-by-turn navigering enkelt guidar dig, anger varje instruktion med en tydlig ljudsignal. Det har aldrig varit så lätt att hålla reda på dina resultat, analysera data och förbättra din hälsa. Mio Cyclo ™ 305 HC gör att navigera, dela dina erfarenheter och övervaka dina prestationer enkelt och passar behoven hos varje fritids eller sportig användare.
Enhet:st.
3 898,00 kr4.499,00 kr
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.