Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

MET Inferno Ultra Light racer-hjälm.

Artikelnummer:3HELM75MORR
Met Inferno UL är en Racer/MTB hjälm utöver sin eleganta design och eleganta proportioner, vad skiljer Inferno från andra hjälmar är optimering av alla egenskaper som "kryssa" för en krävande cyklist. Det är särskilt lätt och välventilerad som samtidigt kompakta och resistenta, tack vare användningen av Ultimalite fiberförstärkare, exklusiva marknadsekonomisk status. Med den nya generationen av occipital retentionssystem, Safe-T Advanced Air-Lite sidoremmarna och avdelare, den är utrustad med en så hög standard att den inte har någon anledning att vara avundsjuk på våra Pro avstånds hjälmar. Och, det finns även en anti-insektsnät inbyggd i den inre skumvaddering .
Enhet:st.
Storlekar.:
599,00 kr1.399,00 krLagerstatus:1 st
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

Helgöppet.

Onsdag 20/5 har vi öppet som vanligt 10-18. Torsdag 21/5, Kristihimmelfärdsdag, har vi stängt. Fredag 22/5 öppet 10-18 och lördag 23/5 öppet 10-14.
Lördag 6/6, Nationaldagen, har vi stängt. VÄLKOMNA!

Fördröjda leveranstider!

Vi vill göra alla kunder uppmärksamma på att våra leveranstider för närvarande kan bli fördröjda på grund av Covid-19. Vill ni säkert veta leveranstid innan ni beställer är ni välkomna att maila webshop@erlan.se för status.

Så här har vi öppet.

Vår adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt. Läs på köpvillkor hur det funkar.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.