Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Med Boost nav 15x110 mm och 12x148 mm

Mavic XA Elite WTS Disc 27,5" Boost svart hjulpar.

27,5x2,40" däck Shimano/Sram HG body

Artikelnummer:MP8428124
Mavic s XA Elite Boost Trail hjulpar med högteknologi och enkelhet, en blandning avancerade teknik (ISM-4, Maxtal), en beprövad konstruktion, Quest Pro däck och moderna ingredienser 31 mm bred fälg, och inner bredd på 25 mm vilket gör att det blir mycket stabilt och du kan köra på lägre tryck. Ett stabilt, tåligt hjulpar ben ändå låg vikt.
Enhet:st.
Modell.:
4 998,00 krLagerstatus:Tas från leverantörs lager.
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.