Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Med 27,5x2,25" däck

Mavic Crossmax Pro Boost Disc 27,5" svart hjulpar.

Med Boost 15x110 mm fram, 12x148 mm bak.

Artikelnummer:MP8419132
Mavic Crossmax Pro Boost WTS 27,5" i år med däck och slang på direkt, och finns med 2 olika bredder på däcken, finns även med Boost nav och i 29". Detta hjulpar är ett träning/tävlings hjul som ständigt driver gränsen, när det gäller balans, vikt och pålitlighet. Grunden till allt sitter i ISM 4D fälgen som dels är lätt, stark och välballanserad. Oavsett om det gäller racing eller tur-cykling, så är Crossmax Pro WTS det perfekta hjulparet!
Enhet:st.
Modell.:
8 398,00 krLagerstatus:Tas från leverantörs lager.
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.