Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Med Sram XD-body

Mavic Crossmax Light Boost Disc 29" svart hjulpar.

Med Boost nav 15x110 och 12x142 mm

Artikelnummer:MP8640110
Mavic Crossmax Light Boost med en beprövad design och en ny 22 mm bred (invändig) UST-svetsad fälg som är lätt utan att äventyra styrkan, är det här hjulet för XC-cyklister som söker fördelarna med UST teknik. Det användarvänliga UST-systemet erbjuder bättre dragkraft, komfort och minskad risk för punkteringar. Byggd med 24 raka stäckta, dubbelreducerad ekrar för att spara vikt och maximera hjulstyrkan, du får precis rätt balans mellan effektivitet och hållbarhet. Kraftöverföring hanteras av vår TS-2-body, som är kompatibel med alla vanliga axelstandarder. Den är tillgänglig i navelbredden Boost eller non-Boost och kan användas med snabbkopplingar eller thru-axle-inställningar med valfria adaptrar.
Enhet:st.
3 899,00 krLagerstatus:Kontakta oss om tillgång
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.