Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Lazer Century Mips 2019 års

Artikelnummer:BLC2197885398
Century MIPS hjälm är resultatet av 100 års kompetens. Genom att integrera alla kunskaper och användarkrav i ett koncept erbjuder Century ett nytt riktmärke som inte kräver några prioriteringar för skydd, komfort, aerodynamik eller synlighet. En av dess mest synliga nya teknologier är den unika Twist Cap, som erbjuder en helventilerad hjälm till en aerohjälm genom att vända ett lock. Genom att vända skyddet kan spara dig, upp till 11% mer ventilation. Där den främre delen tydligt visar sitt förhållande till Bullet Aero hjälmen, med designen och integrationen av det (uppladdningsbara) bakre LED-ljuset ett nytt exempel i hjälmdesign. Dessutom har den inloppskanaler som aktivt styr luftflödet genom hjälmen och tillägg till din komfort. Integreringen av lågfriktions MIPS-lagret ger extra skydd mot rotationspåverkan, vilket gör det säkert säkrare. Sök inte mer. Talet är här för att hålla dig säker, snabb, ventilerad, synlig och snabb i stil!
Enhet:st.
Storlekar:
1 449,00 kr1.899,00 kr
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.