Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Lazer Century Mips 2019 års

Artikelnummer:BLC2197885398
Century MIPS hjälm är resultatet av 100 års kompetens. Genom att integrera alla kunskaper och användarkrav i ett koncept erbjuder Century ett nytt riktmärke som inte kräver några prioriteringar för skydd, komfort, aerodynamik eller synlighet. En av dess mest synliga nya teknologier är den unika Twist Cap, som erbjuder en helventilerad hjälm till en aerohjälm genom att vända ett lock. Genom att vända skyddet kan spara dig, upp till 11% mer ventilation. Där den främre delen tydligt visar sitt förhållande till Bullet Aero hjälmen, med designen och integrationen av det (uppladdningsbara) bakre LED-ljuset ett nytt exempel i hjälmdesign. Dessutom har den inloppskanaler som aktivt styr luftflödet genom hjälmen och tillägg till din komfort. Integreringen av lågfriktions MIPS-lagret ger extra skydd mot rotationspåverkan, vilket gör det säkert säkrare. Sök inte mer. Talet är här för att hålla dig säker, snabb, ventilerad, synlig och snabb i stil!
Enhet:st.
1 398,00 kr1.899,00 krLagerstatus:0 st
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

Helgöppet.

Onsdag 20/5 har vi öppet som vanligt 10-18. Torsdag 21/5, Kristihimmelfärdsdag, har vi stängt. Fredag 22/5 öppet 10-18 och lördag 23/5 öppet 10-14.
Lördag 6/6, Nationaldagen, har vi stängt. VÄLKOMNA!

Fördröjda leveranstider!

Vi vill göra alla kunder uppmärksamma på att våra leveranstider för närvarande kan bli fördröjda på grund av Covid-19. Vill ni säkert veta leveranstid innan ni beställer är ni välkomna att maila webshop@erlan.se för status.

Så här har vi öppet.

Vår adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt. Läs på köpvillkor hur det funkar.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.