Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Lazer Bullet 2.0 + Lifebeam hjälm 2019 års

Med Nivå sensor och lifebeam

Artikelnummer:BLC2197886317
Bullet 2.0 hjälmen har svar på ventilation kontra aerodynamik. Med sin smala form och slutna skal är det en seriös aerodynamisk hjälm, men en snabb justering av Airslide-systemet gör den till en hjälm med tillräcklig ventilation för att klara av klättringar under heta dagar. Med sin justerbarhet är Bullet 2.0 en landsvägshjälm med seriös aerodynamisk prestanda. När ventilationen är nödvändig kan Airslide-systemet användas för att öppna hjälmens framsida och skapa ett luftflöde hela med avgasventiler på baksidan. När ventilation är av mindre betydelse kan hela Airslide-systemet bytas ut till ett helt slutet lock, vilket ger en ännu mer aerodynamisk version av hjälmen. men vilken konfiguration du än använder, den bakre och den främre Venturi-kåpan i kombination med de interna luftströmningskanalerna, säkerställer att det alltid finns luftflöde inuti hjälmen, även när du går i full gas i aero-läge. Utöver detta möjliggör Bullet 2.0 hjälmen även en snabb och enkel installation av LifeBEAM-
Enhet:st.
Storlekar:
2 198,00 kr2.599,00 kr
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.