Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Säsongen 2019

Inför säsongen 2019 söker vi en sevice-tekniker. Grundkravet är mekanisk kunskap och teknikintresse och har du mekat med cykel förut är det ett plus. Viktigast är att du som söker är serviceinriktad och älskar att lösa kundernas bekymmer. Då vi är en liten arbetsplats är det av stor vikt att ha social kompetens och kunna arbeta i grupp. Har du dessutom glimten i ögat så ska vi nog komma överens. Du ska vara över 18 år och inneha B-körkort. För rätt person finns goda möjligheter till en tillsvidareanställning. Skicka din ansökan till maja@erlan.se eller tomas@erlan.se

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.