Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Nu ännu bättre pris!

GripGrab Race Thermo vinter-skoskydd i neopren.

Vattentäta skoskydd som håller fötterna torra.

Artikelnummer:02025-S
Race Thermo är tillverkad i 2 mm vattentät neopren med Kevlar® förstärkta zoner vid häl och tå. Det skyddar dina fötter från vatten och lera när man cyklar i fuktiga och kalla förhållanden. Kompatibel med de flesta typer av pedalsystem. RaceThermo har ett justerbart kardborrband till sulan, tillsammans med en elastisks band vid vaden ger en perfekt design och säkerställer suverän passform. Kevlar® förstärkning vid tån gör att skon locket sitter fast på skon och inte glida upp över tån.
Enhet:par
Storlek:
149,00 kr499,00 krLagerstatus:1 st
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

Accessoarer!

Glöm inte accessoarerna. Strumpor, benvärmare, armvärmare, mössa, handskar mm. Små men viktiga saker som kan göra skillnad på cykelturen! Nyheter finns under Cykelkläder; Accessoarer eller kolla vår utförsäljning på Cykelkläder; Supererbjudanden!

Super erbjudande på Knog Pop duo pack

Stadscyklisten eller pendlare, Knog POP-belysningen har din rygg fri och du har koll fram. Med en imponerande uppsättning funktioner för ett lågkostnadsljus, inklusive sidobelysning, vattentättade, fokuserad stråle. Och du har 6 olika färger på seten. Endast 99 kr per set.
99,00 kr

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.