Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

GripGrab Polaris handske.

Nu ännu bättre pris!

Artikelnummer:1018-
Polaris är en helt vind- och vattentät state-of-the-art vinter cykelhandske. Utmärkt andningsförmåga säkerställs med överlägsen OutDry ™ -teknik, avancerade material och en handske designad till perfektion. Denna handske kommer att hålla händerna varma och torra alla kalla och våta vinterdagar. Polaris är producerad av de bästa materialen, och har en ny design med ett membran som andas och sitter direkt på det yttre skalet. Detta ger en 100% vattentät konstruktion som säkerställer att vattnet inte är instängd i utrymmet mellan membranet och det yttre skiktet. Detta är en handske för hängivna ryttare som vågar sig ut i alla väder.
Enhet:st.
Storlekar.:
459,00 kr799,00 krLagerstatus:5 st
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

Helgöppet.

Onsdag 20/5 har vi öppet som vanligt 10-18. Torsdag 21/5, Kristihimmelfärdsdag, har vi stängt. Fredag 22/5 öppet 10-18 och lördag 23/5 öppet 10-14.
Lördag 6/6, Nationaldagen, har vi stängt. VÄLKOMNA!

Fördröjda leveranstider!

Vi vill göra alla kunder uppmärksamma på att våra leveranstider för närvarande kan bli fördröjda på grund av Covid-19. Vill ni säkert veta leveranstid innan ni beställer är ni välkomna att maila webshop@erlan.se för status.

Så här har vi öppet.

Vår adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt. Läs på köpvillkor hur det funkar.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.