Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Giro Sutton Mips

Artikelnummer:7080204
Giro Sutton Mips har en låg profil med smarta lösningar, allt för att hjälpa stadscyklisten och cykelpendlaren att få ut mer av sin cykling. Alla nödvändigheter är inkluderade samt ett hårt skall med en mjuk avtagbar skärm för att ge solskydd åt dina ögon. Giro tänkte till när det kom till säkerheten för den här hjälmen och bortsett från ett rotationsskydd (Mips), satte dem ett integrerat lampfäste baktill på hjälmen vilket leder till extra synlighet i trafiken. Men som att det skulle vara nog? Nej! Med ett förstärkt ventilationshål har du även möjlighet att låsa fast din hjälm i cykeln så du slipper bära med dej hjälmen.
Enhet:st.
Storlek:
899,00 kr1.199,00 krLagerstatus:Tas från leverantörs lager.
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.