Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Giro Sonnet Mips

En riktigt läcker hjälm för damer.

Artikelnummer:7075209
Giro Sonnet Mips är en favorit i Giros dam-serie samling, erbjuder hyllade passform och prestanda för cyklister som tycker om farten på landsväg. Den slimmade formen har imponerande ventilation tack vare 25 Wind Tunnel ™ ventiler och bekväma bekvämligheten med justerbara Roc Loc® 5 storleks justering. Och med en låga vikt och hållbarhet In-Mold konstruktion, kommer den inte tynga dig ner. Och med MIPS teknik, Savant MIPS erbjuder en extra skyddsåtgärd i vissa konsekvenser. Alla Giro hjälmar är utformade för att minska så mycket energi som möjligt och samtidigt möta och överträffa stränga säkerhetsnormer. Målet med Giro MIPS-utrustade hjälmar är att minska rotationskrafter. Giro anser att hjälmar utrustade med denna teknik kan minska mängden rotationskraft som kan överföras till cyklistens hjärna i vissa konsekvenser.
Enhet:st.
Storlekar.:
999,00 kr1.399,00 krLagerstatus:Kontakta oss om tillgång
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.