Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Giro Montaro Mips MTB hjälm

Artikelnummer:7068033
Allt från lång klättring till bråkiga, tekniska nedfarter, inspirerar Montaro ™ MIPS-hjälmen dig oavsett var leden tar dig. Dess kompakta form ger djup, säker täckning och Roc Loc® Air fit systemet ökar ventilation samtidigt förbättra passformen. Utöver hjälmens redan imponerande kyleffekt, är den utrustat med hydrofila , antimikrobiella kuddar som kan absorbera upp till tio gånger sin vikt i svett. Vi utformade Montaro MIPS med full goggle integration, med band gripare på baksidan av hjälmen, och en P.O.V. Plus ™ visir som tillåter dig att lyfta visiret och placera dina glasögon på framsidan av hjälmen. Ännu en stor funktion är den fullständiga kamerafästets integration - en smart utbrytning gränssnitt för din favorit ljus eller kamera.
Enhet:st.
Storlekar.:
1 249,00 kr1.799,00 kr
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

OBS! Viktig information till alla våra kunder

Mellan den 17-24 september kommer vår fysiska butik samt vår webbutik att vara stängda på grund av mässa och utbildning. Har du cykel inlämnad på service i vår verkstad kommer den heller inte att vara möjlig att hämta ut under denna period. Webbutiken kommer att vara obemannad men öppen för beställningar. Beställningar lagda under perioden kommer att behandlas först från den 25:e september i turordning så räkna med fördröjning. Icke kompletta beställningar lagda dagarna före den 17:e kommer även dem att levereras vid senare tillfälle.
Vi är tillbaka den 25:e med ny inspiration och hoppas ni har överseende med detta lilla uppehåll i våra öppettider. Vi önskar er en fortsatt trevlig höst.

Personalen på Erlan Cykel & Sport

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.