Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Fulcrum Speed 40 C tävlings hjulpar.

Hjulpar i carbon med kanttrådsfälg.

Artikelnummer:RS-18CFRS
Clincher däck, 40 mm höga, 17 mm innermått, Full-carbon Twill ... vad mer kan du önska från ett cykelhjul? Speed 40C är höjdpunkten i hjuldesignen, en drömuppsättning av hjul för cykelälskare som vill ha det bästa. SPEED 40 C med högsta prestanda för blandad cykling. Solida och ultra responsiva - tack vare den bakre oversize navet och Two-to-one ™ -mönstret - som grund skapade vi en helt ny fälg för att förbättra prestanda i två viktiga Moments acceleration och bromsning, som nu har optimerats för alla väderförhållanden tack vare användningen av AC3 ™ -tekniken. SPEED 40C är konstruerad för dem som söker en vinnande uppsättning hjul, byggda med samma teknik som valts för World Tour men ännu mer funktionell tack vare clincher-däcken. 40 mm-profilen gör det mesta av aerodynamik och kontroll samtidigt balanserad, lätta och snabb på stigningarna tack vare en balanserad och reaktiv fälg.
Enhet:par
Modell:
16 998,00 kr21.998,00 krLagerstatus:1 st
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

Accessoarer!

Glöm inte accessoarerna. Strumpor, benvärmare, armvärmare, mössa, handskar mm. Små men viktiga saker som kan göra skillnad på cykelturen! Nyheter finns under Cykelkläder; Accessoarer eller kolla vår utförsäljning på Cykelkläder; Supererbjudanden!

Super erbjudande på Knog Pop duo pack

Stadscyklisten eller pendlare, Knog POP-belysningen har din rygg fri och du har koll fram. Med en imponerande uppsättning funktioner för ett lågkostnadsljus, inklusive sidobelysning, vattentättade, fokuserad stråle. Och du har 6 olika färger på seten. Endast 99 kr per set.
99,00 kr

Så här har vi öppet.

Vår nya adress:
Drottninggatan 25, Varberg

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Välkomna!

Söndagar har vi stängt.

Vår web-shop har handel dygnet runt.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.